Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
  Lélekébresztő Lélekébresztő  
Kategóriák
Ilcsi filozófia
Ilcsi kisfilm I.
SPA RF
Természetanya tudja, mi kell lányainak

Elérhetőségem
Repkó Andrea
+36(70)202-4722
repko.andrea@gmail.com

Ügyfélfogadás
(előjegyzés alapján)
Kedd, Csütörtök, Péntek, Szombat

Lélekébresztő.hu
Ugrás a kineziológia lapra

Partnerek
Ilcsi kozmetikumokCIKKEK

Ilcsi filozófia

Az Ilcsi Szépítõ Füvek filozófiája egyszerû és természetes. Alkalmazkodik ahhoz a modern igényhez, amely a természetes bõrápoló megoldásokat részesíti elõnyben. Termékeink minden esetben friss gyógynövényekbõl, gyümölcsökbõl és zöldségekbõl készülnek, ezért nem kivonatokkal, hanem élõ hatóanyagokkal dolgoznak a bõrön. Megalkotásukkor abból az Ilcsi Szépítõ Füvek rendkívül széles palettájáról, a közel 130 natúrkészítménybõl, valamint komplex arc- és testkezelések, a kozmetikumok hatását fokozó elektromos eljárások közül válogathat, bõrtípusodnak és bõrproblémádnak megfelelõen.

Nem csoda, ha csodálkozol, mikor a kezelés befejeztével a tükörbe nézel! Mintha kicseréltek volna, bõröd megtelik élettel, vitalitással.

Azt is tudd, hogy a szépséghibák és a kellemetlen elváltozások eredete gyakran a helytelen táplálkozásban, a hibás életvitelben, vagy a fémmel kezelt fogakban keresendõ! Az életmódbeli problémákra is felhívom a figyelmed, valamint a kezelés után a megfelelõ Ilcsi Szépítõ Füvek natúrkozmetikumot ajánlom Neked otthoni használatra, hogy a kezelés hatása minél tovább tartson.
Napjainkban egyre több nõ, és egyre több férfi bízik a természetes szépségben, melyet az Ilcsi Szépítõ Füvek segítségével õrizhetünk meg. Hiszen a szépség, az egészség és a jó közérzet nemcsak a nõk kiváltsága. A férfiak is megérdemlik mindazt a jót, amit a természet adhat. Az Ilcsi Szépítõ Füvek „kertjében” mindkét nemnek terem virág, és gyógynövény, melyekbõl csodálatos egészség- és szépségmegõrzõ termékeket készítünk.

Akár fiú vagy, akár lány, próbáld ki Te is az Ilcsi Szépítõ Füvek natúrkozmetikumait! Frissítsd fel arcod gyümölcsdarabokkal teli pakolásokkal, kényeztesd magad könnyû habkrémekkel, regeneráld bõröd növényi gélekkel! Élvezd a természet szépítõ erejét, hiszen minden Ilcsi kozmetikum telis tele van vitaminokkal, színanyagokkal, és hatóanyagaik a bõrbe épülve képesek belülrõl szépíteni és fiatalítani!Természetanya tudja, mi kell lányainak

A természet gyermekei vagyunk. Õ táplál, ha éhesek vagyunk, meleget ad, ha fázunk, és meggyógyít, ha betegség kínoz. Ha meghallgatjuk tanácsait, megtanít szeretetben, harmóniában, szépen élni.

Az Ilcsi Szépítõ Füvek filozófiája egyszerû és természetes. Alkalmazkodik ahhoz a modern igényhez, amely a természetes bõrápoló megoldásokat részesíti elõnyben. Termékeink minden esetben friss gyógynövényekbõl, gyümölcsökbõl és zöldségekbõl készülnek, ezért nem kivonatokkal, hanem élõ hatóanyagokkal dolgoznak a bõrön. Megalkotásukkor abból indultunk ki, hogy a természetben minden problémára van megoldás.


SPA RF

Hogyan mûködik a SPA RF technológia

A SPA RF egy úttörõ, felsõ kategóriás eljárás, mely fokoza-tosan melegíti fel a bõr egyes rétegeit, hogy feszesítseés újra formázza a kollagént és a kötõszöveteket, mind a felszíni, mind a mélyebb bõrrétegekben. A kollagén az, amely puhaságot és fiatalságot sugároz bõrének.

Kezelés elõtt:
A kollagén rostok szétszórtak, kiterjedt folyadékkal és zsírsejtekkel.

Kezelés alatt:
Mély, bõrszöveti hõkezelést alkalmazunk a kezelõfejen keresztül, söprögetõ technikával.

Kezelés után:
A kollagén rostok összehúzód-tak és megsokasodtak, a bõr rugalmasabb, fesz-esebb. A keringés élénkül, a leragadt folyadék és zsír elfolyik a szövetekbõl, csökkentve a térfogatot.


Ilcsi kisfilm I.