Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
  Lélekébresztő Lélekébresztő  
Kategóriák
Bõr delejezés
Dermorolleres kezelés
Köpölyözés
Mikrodermabrázió
Peeling
SPA RF
Ultrahangos bõrfeszesítés

Elérhetőségem
Repkó Andrea
+36(70)202-4722
repko.andrea@gmail.com

Ügyfélfogadás
(előjegyzés alapján)
Kedd, Csütörtök, Péntek, Szombat

Lélekébresztő.hu
Ugrás a kineziológia lapra

Partnerek
Ilcsi kozmetikumokSPA RF

Az ALVEOLA rádiofrekvenciás készüléke a monopoláris rádiofrekvencia minden egyes elõnyét kínálja a professzionális felhasználók számára.

A 300KHz-es frekvencia ideális a sejtek biokémiai aktivitásának fokozásához és azok oxigénellátásának javításához. Használatával az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak és javul a bomlástermékek elszállítása. A kollagénrostokra kifejtett stimuláló hatásával pedig látványos eredmények érhetõek el a bõrfiatalító és bõrfeszesítõ kezelések során.


KEZELÉSEK

Bõr delejezés

A delejezés a bõrre, a kötõszövetre fejti ki a leglátványosabb hatást. A lassú, pumpáló, „dödögõ” (ilyen a hangja, üteme) frekvenciával, nyirokmasszázs kivezetést végezhetünk. A kozmetikus a vendéggel ellentétes töltésû, ezáltal a kozmetikus kezének haladási irányával együtt mozog a vendég nyiroknedve, mert vonzza a kozmetikus keze.

Ebben az irányban fokozódik a vér áramlása, erõteljesebbé válik az artériás vér haladása, ami azt jelenti, hogy pl., a szem alatt lévõ fáradsági ödémákat, de az egész arc fáradsági termékeit is kivezethetjük a nyirokmasszázs irányát tartó „dödögõ simítással”. Fent a homlok közepén kezdjük, kifelé, majd az orcák két oldalán lefelé haladjunk a nyaki nyirokgyûjtõkig, majd folytassuk végig az arcon kifelé, lefelé. A dekoltázsnál középrõl a váll felé és a hónalji nyirokgyûjtõkbe, a gyomron, hason, a test két oldalán indulva a közepén futó hasi nyirokgyûjtõbe simítsunk. A háton a felsõ résznél a hónalji nyirokgyûjtõkbe, a többi részen a hasi nyirokgyûjtõk felé kell simítani. A lábon a lábujjaknál, talpnál kiindulva, végig a lábszáron fel, majd a combon kintrõl befelé és felfelé haladva a lágyéki nyirokgyûjtõ felé haladhatunk.

Ezzel a frekvenciával és haladási iránnyal ki tudjuk zsilipelni, tisztítani a pangó lerakódásokat, duzzanatokat, ödémásodásokat
A kizsilipelõ, kitisztító kezelés a hosszú dödögõ frekvenciával történik- kb. az egész kezelés egyharmad idejében. A másik kétharmad idõ alatt a friss, éltetõ nedveket vezetjük fel a kötõszövetbe, izmokba, bõrbe, ami a vér és nyirokkeringés élénkítése révén következik be.


Dermorolleres kezelés

A henger egyedülállóan eredményes technológiával ,nagyon látványos eredményeket képes produkálni. A hengerléssel a bõrünkben lévõ fibroblast sejtekre tudunk hatni ,melyek így több kollagént termelnek,melyek magasabb vízmegkötõ képességük révén kitöltik bõrünket. A saját kollagénünk termelõdése mellett külön hatása van a kezelés alatt bejuttatott hatóanyagoknak, mint pl. a hyaluronsav, vitaminok ,gyógynövények hatóanyagai. Az ampullák amiket a kezelés során alkalmazzunk nem tartalmaznak > PEG-eket , parabéneket parafinokat ,vazelint, ásványi olajokat színezékeket illatanyagokat és állati nyersanyagokat. Kozmetikumaikkal a lehetõ legtisztább és a legkifinomultabb módszerrel lehet kezelni a bõrt. Felszívódásuk mély és tökéletes.

A Derma Roller felületét több száz nagyon vékony mikro tû borítja. Ezzel a speciális hengerrel végzett kezelés mikro sebeket ejtünk a bõrön , mely sebek immunválaszt követelnek a bõrtõl és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.
A kezelés alkalmazhatósága:

 • Ránc kezelése
 • Lifting kezelés
 • Megereszkedett petyhüdt bõr kezelése
 • Tágpórusú bõr kezelése
 • Pigmentzavarokra
 • Terhességi csíkok halványítására
 • Atrófiás hegek kezeléséreKöpölyözés

Automata pulzáló köpölyözõ

Mire használható a vákuum masszázs?

 • Ráncok, stríák, tágulási hegek kezelésére
 • Szem körüli táskák, ödémák csökkentésére
 • Cellulit kezelésére,a zsírdepók és egyéb lerakódások mobilizálására
 • A nyirok és vérkeringés élénkítésére
 • A sejtek oxigén ellátásának javítására
 • Az ülõ életmódtól felszaporodott nyirokpangások kizsilipelésére.


Az intenzív mozgatás erõsíti és fokozza a kollagén rostok rugalmasságát és mennyiségét.

Gyakorlati alkalmazása: Elõször a nyirokürítõ vonalon haladva a pangó fáradsági nedveket zsilípeljük ki a bõrbõl. Kezdjük a nyaki nyirokgyûjtõk megnyitásával, majd a homlok és végül a halánték felé haladva a fülek elõtt a nyaki nyirokgyûjtõk felé simítjuk az üvegharanggal. A szem alatti táskáknál, ödémáknál is jótékony hatású. Ennél a kezelésnél van a leglátványosabb eredmény, hiszen pont a ráncoknál tudjuk a görcsösen összehúzódott ráncoló izmokat ellazítani. Dekoltázs kezelését is gyönyörû eredménnyel tudjuk kezelni. A hónalji nyirokgyûjtõk felé haladva kizsilipeljük a pangó fáradsági lerakódásokat. A dekoltázson sok esetben komoly betörések lehetnek.


Mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió vagy más néven bõrcsiszolás napjaink legeredményesebb kezelési eljárása

Mikrodermabrázió vagy más néven bõrcsiszolás napjaink legeredményesebb kezelési eljárása. A bõr felszínérõl kíméletesen és egyenletesen ,gyorsan sebképzõdés nélkül eltávolítjuk az elhalt durva megvastagodott bõrfelszínt.
Már az elsõ kezelést követõen tapasztalni fogja, hogy a bõre simább, a szürke réteg eltûnik, és üdévé válik a bõr.
A kezelés idõtartalma függ attól, hogy arcot ,vagy arcot +nyakat+dekoltázst kezelünk.
kezelési idõ 5-15 perc.
A mikrodermabráziót alkalmazhatjuk alkalmanként és, kúra szerûen is. Ha egészséges bõrfelszínt akarunk , kialakítani akkor 5-6 kezelés elegendõ és utána már csak szinten kell tartani.
Ha pigmentfoltok és ránc kezelésére akarjuk használni akkor 10-15 kezelés szükséges.Peeling

Az ALVEOLA peeling készüléke a kor egyik legmodernebb eljárását alkalmazza a bõr megfiatalítására. A 28 kHz-es frekvencián mûködõ eszköz ultrahang hullámokal segíti elõ az elhalt szarusejtek eltávolítását és a bõr pórusainak megtisztítását eddig nem látott kíméletességgel. A kezelés során minimális kontaktusra van csak szükség a bõr és a kezelõfej között, így a mechanikai sérülések kockázata minimalizálható.

Termékjellemzõk:

 • Ergonómikus kezelõfej
 • 3 választható moduláció
 • Digitális vezérlés
 • Arc- és testkezelések

Alkalmazási terület:

 • Bõrfiatalítás
 • Ráncok kezelése
 • Aknés bõr tisztítása
 • Kollagén szintézis fokozása
 • Epidermisz átjárhatóságának javításaSPA RF

Az ALVEOLA rádiofrekvenciás készüléke a monopoláris rádiofrekvencia minden egyes elõnyét kínálja a professzionális felhasználók számára.

A 300KHz-es frekvencia ideális a sejtek biokémiai aktivitásának fokozásához és azok oxigénellátásának javításához. Használatával az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak és javul a bomlástermékek elszállítása. A kollagénrostokra kifejtett stimuláló hatásával pedig látványos eredmények érhetõek el a bõrfiatalító és bõrfeszesítõ kezelések során.


Ultrahangos bõrfeszesítés

Bõrfeszesítõ Kezelés

Évek óta nagy divat az ultrahangos kezelés, amellyel, ha szakszerûen végzik, látványos bõrrugalmasító, feltöltõ, regeneráló hatás érhetõ el. Nagyon fontos, hogy az arc- és dekoltázskezeléseknél az ultrahang ne hatoljon mélyre, hiszen a csontos részek károsodhatnak az erõs, lüktetõ ultrahangtól. Ezért használunk az arc- és dekoltázskezelésekhez folyamatos és kis intenzitású ultrahangot, amely finom, rezegtetõ mikromasszázst végez.

Az elektródák úgy vannak kialakítva, hogy az ultrahang lencséje középen helyezkedik el - ez adja a mikrorezgéseket -, körülötte pedig az interferenciás áram érintkezõi találhatók, melyek az izomtornásztatást végzik. Remekül tudjuk vele kezelni a szem körüli ráncocskákat, puffadásokat, a száj körkörös ráncait, az orr, az ajak mély barázdáit, és a mozgó, rugalmasító izommozgást is folyamatosan láthatjuk, nyomon követhetjük.