Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
  Lélekébresztő Lélekébresztő  
Kategóriák
AHA-s peelingek
Arc- és testradírok
Arctejek
Habkrémek
Hidratáló krémek
Kozmetika pakolások
Lehúzható maszkok
Liposzómás gélek
Masszázskrémek
Olajok
Szappanok
Szemkörnyékápolók
Szérumok
Tonikok
Zselék, krémzselék
Zsíros krémek

Elérhetőségem
Repkó Andrea
+36(70)202-4722
repko.andrea@gmail.com

Ügyfélfogadás
(előjegyzés alapján)
Kedd, Csütörtök, Péntek, Szombat

Lélekébresztő.hu
Ugrás a kineziológia lapra

Partnerek
Ilcsi kozmetikumokZselék, krémzselék

Az Ilcsi zselék effektív növényi beltartalmikkal természetes módon járulnak hozzá a kozmetikai bõrproblémák kezeléséhez. A növények és a gyümölcsök komplex hatóanyagai vitaminokat,bioflavonokat,gyümölcscukrokat, nyomelemeket ,pektineket,fitoösztrogéneket tartalmaznak. Sokféleképpen használhatók a bõrtípustól és a kozmetikai problémától függõen,akár önálló pakolásként,akár elektromos kezelésekhez.


TERMÉKEK

AHA-s peelingek

Ha eredményt akarunk elérni a kozmetikai kezeléssel,akkor a munkát a bõr alapos elõkészítésével,a szaru koptatásával kezdjük. A bõr csak így lesz képes a hatóanyagok befogadására és a szépülésre. Az elhalt szarusejtek eltávolítását végezzük mechanikus radírokkal vagy biológiai peelingekkel,amelyek alfahidroxi-savakat (Aha) tartalmaznak. Az AHA-,más néven gyümölcssavak fellazítják és eltávolítják a bõrfelszín elhalt,pikkelyes,elszíntelenedett rétegeit, ezáltal ösztönzik az alatta lévõ sejteket a megújulásra.
Hatásukra a bõr megfiatalodik,simább lesz,a kisebb ráncok eltûnnek. Halványítják a pigmentfoltokat ,fenntartják a bõr lágyságát és általában javítják a hidratációt. Segítségükkel kiválóan leoldható a legtöbb bõrproblémát okozó felvastagodott szaruréteg,így segítik a bõr természetes megtisztulását és táplálását.


Arc- és testradírok

Az eredményes kezelések feltétele az elhalt szaruréteg eltávolítása,hogy felkészítsük a bõrt a hatóanyagok befogadására. A megfelelõ radír kiválasztásánál vegyük figyelembe a bõr állapotát,s hogy mennyi idõ áll rendelkezésre a kezeléshez. Ha kevés idõnk van használjuk a Pillanat peelinget vagy a Zsurlós spenótos zöld radírt. De megéri egy kicsit több idõt szánni az Ilcsi radírokra,mert tápláló pakolásként is mûködnek. a radírok használatával a bõr újra szabadon lélegezhet és regenerálódhat,ezért javasoljuk a vendégeinknek a,hogy az Ilcsi szappan mindennapos használata mellett,hetente használja a bõrtípusának megfelelõ radírt is.


Arctejek

A mindennapos bõrápolás egyik legfontosabb mozzanata a bõr tisztítása. Nem csak azoknak fontos,akik sminkelik magukat,hiszen a bõr természetes izzadása,zsírképzõdése,a környezet szennyezõ hatása mindenkit érint. A különbözõ szennyezõdések lerakódnak a bõrön és beivódnak a pórusokba,ezért legalább esténként egy alapos tisztítást megérdemel a bõrünk. Az Ilcsi arctejek olajat is tartalmaznak,így nemcsak a szennyezõdéseket,hanem a sminket is eltávolítják.


Habkrémek

A habkrémek kiválóan alkalmasak a savas kémhatású gyümölcsös és növényi hatóanyagok felvételére. Megõrzik azt a savas környezetet,amelyben a növények a természetben is megtalálhatók,így megtartják magas hatóanyag-tartalmukat. Nagyon finom,könnyû krémek,kevés is elegendõ belõlük a bõr karbantartására,hibáinak javítására.


Hidratáló krémek

A friss gyümölcsökbõl,gyógynövényekbõl készült Ilcsi hidratálók árnyalattal zsírosabb készítmények,mit a habkrémek,így kémhatásuk a semlegeshez közelít. Kiváló hatóanyagok delejezéshez vagy tápláló,regeneráló pakolásokhoz. Mindennapos reggeli és esti használatukkal a bõr feltöltõdik,vízháztartása javul,így rugalmas és kellemes tapintású lesz. Vékonyan krémezd át az arcod,nyakad és a dekoltázst is.


Kozmetika pakolások

Az Ilcsi kozmetikai pakolások szinte minden bõrproblémára biztosítanak egy-egy szépítõ kozmetikumot. Az arc- és testpakolások látványos,azonnal érzékelhetõ segítséget nyújtanak. a pakolás üdévé,frissé,tisztává és feszessé teszi a bõrt,használatával a vérellátás javul,fiatalosabb,megújult külsõbe bújhatunk. Kiválasztásukkor mindig figyeljünk a bõr típusára,állapotára és probléma megoldás céljára.


Lehúzható maszkok

Az Ilcsi lehúzható maszkok rendkívül gazdagok növényi és ásványi hatóanyagokban,melyek a bõrt jótékonyan dolgozzák meg a felszínen és a mélyebb rétegekben egyaránt. Használatuk egyszerû,gyors és eredményes,emellett biztosítják a bõr egyenetlenségeinek,apró hibáinak elsimítását.


Liposzómás gélek

Az Ilcsi liposzómás gélek hatóanyagai a liposzómáknak köszönhetõen könnyen felszívódnak,beépülnek a bõrbe és a bõr mélyebb rétegeibe is eljutnak. A növényi hatóanyagokat koncentráltan tartalmazzák,ezért kis mennyiségben is hatásosak. A gélek nem,vagy csak kevés illóolajat tartalmaznak,így a szeboreás bõr,illetve a napos,meleg évszakok kiváló kozmetikumai.


Masszázskrémek

A masszázskrémek a legkellemesebb kozmetikai mûvelet segítõi. A vendégnek nemcsak a bõre de a lelke is feltöltõdik energiával,szépséggel. Hidratáló,félzsíros és zsíros készítmények közül válogathatunk,mindig a célnak és a bõrtípusnak megfelelõen. Használhatjuk a bõr felpuhítására,a vérkeringés fokozására vagy egyszerûen csak kényeztetésre. Ha a masszázskrémet a Csalános alga krémzselével dúsítjuk,a vérkeringés felerõsödik,ami elõsegíti a kezelés eredményességét.


Olajok

A növényi olajoknak magas az E-és F-vitamin-tartalmuk,ezért nemcsak védik és regenerálják a bõrt,de pótolják a lipidfilm hiányát és csökkentik a gyulladásokat. Az olajokkal dúsíthatjuk a masszázskrémeket,pakolásokat,habkrémeket vagy hidratálókat,illetve alkalmazhatjuk õket a bõrnek megfelelõ ultrahang-,és mágneses kezelésekhez.


Szappanok

A helytelen bõrápolás,a ma divatos fürdõhabok és tusfürdõk használata és a kevés mozgás következtében megvastagodik a szaruréteg,ami száraz,élettelen érzést kelt. Leszigeteli a bõrt,így az nem tud belülrõl kifelé megtisztulni és nem engedi az ápolószereket sem felszívódni. Az Ilcsi saját fõzésû szappanjai felpuhítják ,leoldják a felesleges szaruköpenyt,így a bõr nem vastagodik fel,képes az öntisztulásra és a bõrápoló készítmények elõtt szabaddá válik az út. Ajánljuk vendégeinknek az Ilcsi szappanokat mindennapos otthoni használatra,hogy a kezelések még hatékonyabbak legyenek.


Szemkörnyékápolók

A szem környéke különleges gondoskodást igényel,itt jelennek meg az elõször a szarkalábak,a kisebb-nagyobb ráncok. A szem környékén a bõr vékonyabb,mint az arc egyéb részein. Vérellátása is szegényesebb,zsírpárna sem táplálja. Igénybevétele mégis jóval nagyobb, a szemkörnyék izmainak finom rezdülései nem kímélik e viszonylag védtelen bõrfelületet. Ha idõben elkezdjük a megfelelõ ráncoldó kozmetikumok használatát,kitolhatjuk az öregedés jeleinek kialakulását. Az Ilcsi szemránckrémek összetételüknek köszönhetõen feltöltik,kisimítják és táplálják a szem körüli érzékeny bõrt.


Szérumok

A szépség nem a mennyiségen múlik,hanem az arányokon,hiszen nem attól lesz szebb a bõr,hogy minél több krémet viszünk fel rá. Valamikor a kevesebb több. Az Ilcsi szérumokban kicsiben benne van a természet minden ereje. a kozmetikában igen sokoldalúan a használhatjuk a szérumokat. Önálló tápláló,regeneráló krémként,de dúsíthatjuk vele a különbözõ kozmetikumokat. alkalmazhatjuk õket a bõrnek megfelelõ ultrahang- és mágneses kezelésekhez és javasolhatjuk vendégeinknek otthoni használatra.


Tonikok

Az értékes növényi levekben dúskáló Ilcsi tonikok frissítik,tonizálják a bõrt és optimálisan elõkészítik az ápolásra. A kozmetikában arc- és testkezeléseknél a bõr felfrissítéséhez,pórusösszehúzó elektromos kezeléshez vagy tónusfokozáshoz használjuk õket. Ajánljuk vendégünknek az Ilcsi tonikokat a mindennapos használatra. Az arcbõr tonizálása nemcsak lefekvés elõtt, hanem ébredés után is fontos,mert reggelente bõrünkre „kiülnek” a méreganyagok,a verejték és a faggyú. A tonikok mindennapos használata elõsegíti a perifériás vérkeringést és ezáltal javítja a közérzetet.


Zselék, krémzselék

Az Ilcsi zselék effektív növényi beltartalmikkal természetes módon járulnak hozzá a kozmetikai bõrproblémák kezeléséhez. A növények és a gyümölcsök komplex hatóanyagai vitaminokat,bioflavonokat,gyümölcscukrokat, nyomelemeket ,pektineket,fitoösztrogéneket tartalmaznak. Sokféleképpen használhatók a bõrtípustól és a kozmetikai problémától függõen,akár önálló pakolásként,akár elektromos kezelésekhez.


Zsíros krémek

Az Ilcsi zsíros krémek használatát kizárólag zsírhiányos bõr ápolására ajánljuk,mert nõvényi olajtartalmuk rendkívül magas.